Skip Navigation LinksA magyarországi vadászat teljes körű megszervezésével állunk hazai és külföldi vendégeink rendelkezésére.

 

Miért érdemes Önnek a vadászat megszervezését az ARTEMIS Kft-re bíznia?

ü      Az érkezés pillanatától a távozásig egy percre sem hagyjuk magára a vendéget, a nap 24 órájában telefonos elérhetőséget biztosítunk. Igény esetén a vadászatszervező iroda tulajdonosa vagy tolmács kíséri a vendéget.

ü      A vadásztársaságok korrekt partnerre találnak bennünk. Ennek köszönhetően és vendégeink legnagyobb megelégedésére szakmailag felkészült, kiváló vadállománnyal rendelkező vadásztársaságokkal és erdőgazdaságokkal dolgozunk Magyarország legkülönbözőbb részein.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (Tel.: 06 30 8230243) vagy e-mailben (info@artemis-hunt.hu), hogy az Ön elképzeléseinek megfelelő ajánlatot kidolgozhassuk.

Segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb időpont kiválasztásához és ötletet adunk ahhoz, hogy a tervezett vadászat és az itt töltött idő színes, élményekben gazdag, örökké emlékezetes legyen.

Tájékoztatást adunk a Magyarországon vadászható vadfajokról, vadászati módokról, a vadászathoz szükséges összes dokumentumot biztosítjuk.
Fel és Leíratkozáshoz adja meg e-mail címét.

Skip Navigation Links